Workshop

Dag Workshop Beeldhouwen

Wil je een dag iets voor jezelf doen, met je handen werken en wat rust in je hoofd te creëren? Dan is het geweldig om met steen te werken. En misschien denk je dat je dat niet kunt. Ik nodig je graag uit om in een ontspannen omgeving, met persoonlijke aandacht, te ontdekken waar je toe in staat bent. In mijn blog lees je een persoonlijk bericht van een cursist.

Hoe werkt een workshop beeldhouwen?

Om 9.30 word je ontvangen en onder het genot van koffie/thee leg ik je het een en ander uit over beeldhouwen en stenen. Dan kies je zelf je steen uit en beginnen we aan het hakken, vijlen en schuren. 0m 12.30u wordt er een lunch door mij verzorgd en daarna vervolgen we de cursus. In 1 dag laat ik je het hele proces van het bewerken van een steen ervaren. Vaak sluiten we de middag af met een drankje. Onder mijn blog vind je een verslag van een cursist.

AL DEZE ACTIVITEITEN VINDEN NU PLAATS IN DE BEELDHOUWWERKPLAATS.

Duur: 1 dag van 9.30 tot 17.30/18.00u
Kosten: € 95,-p.p. incl. les, steen, lunch en BTW.
Maximaal vier personen. (Voorjaar, zomer. Winter max 3 personen)
 

Mocht je interesse hebben in een workshop alleen, met je partner, je zus(sen), moeder, schoonmoeder of met een paar vriendinnen? Wil je samen met je team het schooljaar eens op een andere manier afsluiten door samen te beeldhouwen? Heb je een familie uitje? Of is je kind creatief en zoek je een originele invulling voor een kinderpartijtje? Neem dan gerust contact op, er is veel mogelijk.

VOOR VRAGEN OF INSCHRIJVINGEN: